Airco

Doet uw auto airco het niet meer? Slaat uw auto airco niet meer aan?

Laat uw auto airco bijvullen voor 55 euro!

Laat uw auto airco vullen vanaf 65 euro!

De mogelijkheden zijn:

Bijvullen:

Alleen bijvullen b.v. als uw auto 5 jaar oud is nooit eerder bijgevuld is, dan is het systeem meestal half leeg en gaat hij minder goed koelen. Een "gezonde" auto lekt 8 tot 10 % per jaar. Een oudere auto gaat al snel iets harder lekken. De kosten van dit bijvullen zijn slechts € 55,--

Vullen:

Nieuwe prijzen voor het auto-airco vullen. Omdat er een grote fabriek van airco koelgas in China is gestopt met produceren is er een wereldwijd tekort aan het koelgas R134a ontstaan. Ook het hamsteren wat sommige bedrijven hebben gedaan is ongunstig voor de levering van het gas. Door de schaarste is de prijs bij de leveranciers enorm gestegen, hierdoor zijn wij helaas ook genoodzaakt onze prijzen aan te passen en deze af te stemmen op de hoeveelheid gas wat er voor het vullen van uw systeem nodig is. Een leeg of nagenoeg leeg systeem moet eerst gevacuumeerd, eenvoudige lektest en daarna volgens de gegevens met het juiste gewicht gevuld worden.

Prijzen van het opnieuw vullen:

Een klein systeem tot 500 gram kost € 65,00 Een middel groot systeem 500 tot 1000 gram kost € 75,00 Een groot systeem groter dan 1000 gram kost € 85,00 Klik hier voor het vulgewicht van uw auto-airco.


Meestal als u langs komt, wordt u gelijk geholpen, maar als u deze zekerheid wil, bel dan even van tevoren. Klaar terwijl u wacht!